Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Rengör hela bränslesystemet

Wynns Multiserve

Se hit bilverkstäder!

Multiserve är en 4 i 1 maskin som gör det möjligt att rengöra bränslesystem, luftintag, Turbo och dieselpartikelfilter inre smuts utan att demontera. Multiserve är enkelt, snabbt och ekonomiskt med spektakulära resultat. Många bilverkstäder runt om i världen har redan beställt denna supermaskin. Ett måste för bilverkstäder. Se videoklippet för mer info om Wynns Multiserve.

Till MultiServe finns sju högkvalitativa rengöringsmedel för turbo, luftintag, dieselpartikelfilter samt spridare. MultiServe innehåller högkvalitativa komponenter, digitala displayer och säkerhetssensorer som till och med upptäcker när du fyllt tanken med otillräcklig vätska. Den elektroniska kontrollen av trycket och enkel åtkomst till dess komponenter gör den till ett enkelt och mångsidigt verktyg. Med MultiServe rengör du turbon på ett koncentrerat sätt via motorn för maximal effektivitet. Luftintagsrengöring som bl a rengör EGR-ventiler, optimerar även bränsleförbrukningen, återställer motoreffekten och förhindrar kostsamma reparationer. Rengöringen av partikelfiltret ger tillbaka kraften till fordonet och du undviker dyrt utbyte av dieselpartikelfiltret. Injektionsrengöring optimerar bränsleförbrukningen, möjliggör en stabil tomgång, återställer motoreffekten och ger en känsla av smidighet.

Klicka här för komma till produktens sida.

OBS! Multiserve är en beställningsvara.
Fyll i intresseanmälan nedan med era kontaktuppgifter så ringer vi upp er så fort vi kan.

Kontakta oss

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×