Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
2019-02-27

SDM Spring Meet 2019

Nu när solen börjar titta fram så är det äntligen dax att plocka ut entusiastbilarna eller hojarna.

Vår samarbetspartner Street Dreams Malmö kommer arrangera sin första Bil & Mcträff i Malmö med bl a utställning och fina priser. Bedömningen kommer ske i olika klasser och framförallt kommer folket att få köra träffens Bil/Mc. Det kommer att rösta fram:

1 Bästa bygge
2 Bästa mc
3 Bästa tysk
4 Bästa amerikan
5 Folkets pris

Samtidigt som alla kan umgås och ha kul kommer det även fotograferas och spela in material till SDM kommande Youtube kanal där det kommer visas till resten av världen. Utöver detta stödjer SDM Cancerfonden och stickers kommer finnas till hands att köpa. Pengarna går sen oavbrutet till Cancerfonden. 

Diversa samarbetspartner kommer att delta på ett eller annat sätt.  Och självklart kommer Wynns att sponsra med lite goodiebags till vinnarna. :)

Plats: Hanögatan 9, 21124 Malmö

Tid: Lördagen den 11 maj. Kl:16.00 - 20.00

 

SDM - Street Dreams Malmö

SDM representerar folket där ute som är helt tokiga i motordrivna fordon. Målet är och bygga den absolut största community för alla där ute. Events, Show, Meetings samt media uppdrag är deras röda tråd.

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×