Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
2018-10-24

Samarbete med SDM

Vi vill gärna stolt presentera denna fantastiska genuin bilgrupp SDM ( Street Dream Malmö) som vi idag är med och sponsrar.

Här om dagen stötte vi på 3 grabbar som startade upp SDM bilgruppen. Och efter vi har fått höra deras framtida planer blev vi bara helt enkel sålda. Som då bl a är att stödja cancerfonden. Som sponsror till gruppen kommer vi att ge alla medlemmar 20% rabatt när dem handlar i vår webbshop.

OBS! Ni måste dock registrera er först och meddela oss på info@wynns.se så kommer vi att lägga 20% rabatt på er konto och det rabatterade priset ser ni när ni är inloggad.

Så passa på joina SDM för en trevlig gemenskap av bilentusiasm och massor med roliga bilträffar/bileventer.

SDM är en liten bilgrupp i Malmö som vill bidra med att hjälpa Cancerfonden att komma ännu längre i sina forskningar kring cancern. Alla har vi någon gång berörts på något sätt, inom familjen, vänner och kollegor. Förlorat många kära människor. Därför har vi nu tagit fram en bildekal som SDM kommer sälja till människor nere i Malmö och omnejd.

Vad ser vi varje dag i trafiken? Jo, bilar till höger och vänster. Då tänkte vi varför inte vissa andra att även vi kan bli delaktig och bidra till Cancerfonden.

Dekalen visar att SDM tydligt stödjer cancerfonden. 

Varför heter dem Street Dreams? Jo, alla drömmer vi att någon gång i livet äga den där drömbilen vi haft i tankarna sen vi var små barn. Behöver inte vara någon sport eller lyxbil utan varje person har som mål att någon gång i livet köra sin drömbil ner för gatan, därav namnet Street Dreams.

Gilla och Följ Street Dreams Malmö på: https://www.facebook.com/groups/1422690021338477/

Dem har även Instagram: Street_Dreams_Malmo

 

 

 

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×