Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
2018-11-09

Rusta bilen för vintern!

Vintern har tagit ett stenhårt grepp om hela landet och det börjar bli hög tid att rusta bilen för att klara vintern bättre. Vi hjälper dig förstås med en enkel checklista för att göra bilen vinter-redo.

✓ Byt till vinterdäck! Nu råder det vinterväglag i stort sett hela Sverige och då ska vinterdäcken på senast den 1 december.

✓ Använd motorvärmare! Vi rekommenderar också att tillsätta Formula Gold Engine till motoroljan. Den skyddar motorn från bl.a. påfrestande kallstarter.

✓ Utrusta bilen med både borste och snöskrapa så blir det lättare att få bort frost och snö från bilen på morgonen.

✓ Packa ett överlevnadskit och förvara i bilen. Packa t.ex. filt, ficklampa, vatten, mat och en spade. Det blir snabbt väldigt kallt om man blir stående vid sidan av vägen.

✓ Glöm inte bensinen om du ställer av din bil. Addera blyersättning till tanken när du ställt av din bil för att motverka oxidering av bensinen.

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×