Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
2017-10-04

Rengöring av EGR på en BMW 530D.

Då var det dags att ge min BMW lite kärlek igen.. Bilen har rullat 18500 mil. Sot och avlagringar är en stor bov i dieselbilar. Därför är det bra att då och då rengör EGR:en. Enkel behandling som kan spara dig massor av pengar i framtiden. Och bilen går bättre.

Wynn’s Diesel EGR Extreme Cleaner är speciellt framtagen för moderna motorer som behöver effektiv rengöring i luftintag, luftflödes sensor, insugningsventilerna, avgasventiler, gasspjäll, spjällhuset och EGR-ventilsystemet. Används för rengöring av direktinsprutningsmotor som blivit igentäppt av sotpartiklar. Hjälper mot höga HC och CO värden, ryckig gång och oregelbunden tomgång.

När motorn går ojämnt och rycker eller slutar svara på gaspådrag kan det vara idé att behandla motorn med Diesel EGR Aerosol rengöring. Din bil, motor kommer att gå mycket jämnare på tomgång och vid gaspådrag och du får en bättre körupplevelse.

Rengjorda ventiler öppnar och stänger luftintaget och avgasutsläppet optimalt vilket minskar risken för ojämn motorgång. Dessutom minskar de miljöovänliga utsläppen.

Rengör gärna med Wynn´s Diesel EGR Extreme Cleaner minst 1 gång per år så minskar du risken för driftstörningar, startproblem och kostsamma reparationer. Regelbunden rengöring ökar livslängden på bränslesystemet och insuget. Samtidigt minskar både bränsleförbrukningen och de miljöovänliga utsläppen.

Kombinera gärna med Wynn´s Formula Gold Diesel Treatment – som hälls i bränsletanken – för fullständig behandling av hela bränslesystemet.

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×