Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
2017-07-05

POWER BIG MEET 2017

Power Big Meet grundades 1978 och är världens största utomhusträff för amerikanska bilar. Ett världsunikt evenemang som måste upplevas ”live”!

6-8 juli 2017 flyttas till det stora Hovby-fältet utanför Lidköping i Västergötland!

Många turer har det varit i efterspelet efter förra årets Power Big Meet i Västerås. Det hela började med att arrangören blev rånad på en av dagskassorna. Efteråt aviserade arrangören Kjelle Power att Big Meet skulle läggas ner. Protesterna lät inte vänta på sig och andra arrangörer visade intresse av att driva den jättestora träffen vidare.

Big Meet firar 40-årsjubileum 2017

Anledningen till att träffen flyttas menar man beror utrymmesskäl att Big Meet helt enkelt vuxit ur Johannisbergs flygfält i Västerås. Man räknar även med att 30% fler kommer komma till Power Big Meet 2017 då träffen firar 40-årsjubileum.

Wynns kommer också att finnas på plats. Så det är bara komma förbi vår monter och handla Wynns produkter till förmånliga priser. 

Ses på träffen! 

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×