Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
2017-06-15

Går din bil ojämn i tomgång? Hackar det när du gasar iväg? Det kan beror på föroreningar i motorn. I detta fall kan du faktisk fixa det. Bästa av allt är att du kan göra det själv.

Många upplever problem med att bilen känns ryckig då man kör i jämn hastighet eller ojämn tomgång. Vad många inte vet är att man enkelt kan åtgärda problemet helt själv utan att lämna in till verkstaden.

När man kör med sin bil kan föroreningar och avlagringar samlas i motorn då kan det vara bra att köra en riktigt rensning. Ett annat alternativ är att kontinuerligt använda en bränsletillsats för att förebygga problemet. I detta fallet Kan ni använda er av Wynn´s Injector Cleaner för förebyggande syfte. Och Formula Gold Petrol/Diesel för akuta fall eller en total rensning på hela bränslesystemet.

Enkelt att använda

* Du tankar ca:50 liter och häller i hela flaskans innehåll i tanken. Under tiden du kör renas motorn. Det är som att göra en egen felsökning på bilen för bara 345 kronor. Har du tur så försvinner problemen helt gör de inte det har du åtminstone konstaterat att det är ett allvarligare fel på bilen.

– Lite enkelt kan man säga att om man inte upplever några problem alls behöver man inte bry sig om tillsatser men om man har problem är bränsletillsatser ett billigt sätt att hålla sin motor ren och fri från avlagringar och föroreningar.

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×