Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
2018-02-21

Nu är den äntligen här! Wynns Multiserve 4 in 1

I många år har Wynns äntligen utvecklat den ultimata maskinen för alla bilverkstäder. Wynns Multiserve kan klara av att rengöra 4 bränslekomponenter med ett enda knapptryck.

Den är lätt att använda och Wynns har även patent på maskinen. Så med andra ord är vi ensamma på marknaden med just denna maskin.

Maskinen har blivit en succe runt om i världen och verkstäderna gillar enkelheten och effektiviteten. 

Med MultiServe rengör du turbon på ett koncentrerat sätt för maximal effektivitet. Luftintagsrengöring som bl a rengör EGR-ventiler, optimerar även bränsleförbrukningen, återställer motoreffekten och förhindrar kostsamma reparationer. Rengöringen av partikelfiltret ger tillbaka kraften till fordonet och du undviker dyrt utbyte av dieselpartikelfiltret. Injektorrengöringen optimerar bränsleförbrukningen, möjliggör en stabil tomgång, återställer motoreffekten och ger en känsla av smidighet.

Vi har lagt upp lite bilder från olika verkstäder se ovan.

För mer info om Multiserve maskinen. Klicka här!

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×