Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
2019-02-20

BMW M kommer med helt nya X-modeller

BMW M utvidgar sin modellportfölj med fyra helt nya X-modeller. Det handlar om BMW X3 M och BWM X4 M, samt utförandet BMW X3 M Competition och BWM X4 M Competition, med den kraftfullaste motorn någonsin.

BMW har under en lång tid legat i SAV-klassens framkant, något som understryks ytterligare vid lanseringen av de nya modellerna. Storfavoriten BMW X3 blir nu, tillsammans med BMW X4 som lanserades i februari 2018, en del av M-familjen. De nya modellerna är utrustade med en 6-cylindrig M TwinPower-bensinmotor. Detta ger M-modellerna 480 hästkrafter och i Competition-utförande, med den kraftfullaste 6-cylindriga motorn någonsin, hela 510 hästkrafter. Modellerna är dessutom fyrhjulsdrivna med BMW M xDrive som tillsammans med Active M Differential kan fördela kraften över hjulen utifrån behov. BMW X3 M och BMW X4 M förgylls av den ikoniska BMW-grillen och 20-tumshjul i grå metall, medan deras Competition-utförandet har 21-tumshjul i lättmetall. Interiört finns exklusiva material som karbonfiber och sportsäten i Vernasca- eller Merinoläder. Bilarna är utrustade med en åttastegad Steptronic-växellåda med växelpaddlar på ratten för att enkelt kunna välja mellan manuell och automatisk körning.

 

Källa: Motormagasinet

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×