Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
2018-09-05

En maskin, fyra funktioner!

Smuts, sot och avlagringar i inloppssystemet, turboladdaren, bränslesystemet och dieselpartikelfiltret försämrar prestanda och förbrukning vilket leder på lång sikt till dyrare reparationer. Detta problem kan du lösa med Wynns MultiSERVE i kombination med speciella rengöringsmedel.

Wynns har lanserat en maskin som erbjuder fyra funktioner. MultiSERVE är konstruerad för både bensin och dieseldrivna fordon för att rengöra insprutningssystemet, turboladdarens luftintagsystem och partikelfiltret. 

Till exempel, för att avlägsna avlagringar på vingarna på en turbo, har Wynns utvecklat Turbo Serve additivet. Denna rengöringsmedel införs via bränslesystemet (enheten måste anslutas till bränsleförsörjning och retur).
Om du har problem med en tät dieselpartikelfilter, måste du tillsätta DPF-CleanerDPF-Flush och slutligen DPF-Regeneratorn i maskinen en efter en och sätt in den framför partikelfiltret via anslutningen av differentialtrycksgivaren eller avgassensorns givare. Enheten har en speciell funktion för detta såväl som för turborengöring, för inloppssystemet och bränslesystemet.

Rengöringen av inloppskanalen tar mellan 75 och 90 minuter för att slutföra. Hur länge och i vilken hastighet de fyra städfunktionerna ska köras ges av maskinens meny eller en bruksanvisning. Effekten levereras till 40 kg MultiSERVE via 12 V-batteriet i fordonet så att det även kan användas på verkstaden. 

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×