Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
2018-10-24

Samarbete med SDM

Vi vill gärna stolt presentera denna fantastiska genuin bilgrupp SDM ( Street Dream Malmö) som vi idag är med och sponsrar.

Här om dagen stötte vi på 3 grabbar som startade upp SDM bilgruppen. Och efter vi har fått höra deras framtida planer blev vi bara helt enkel sålda. Som då bl a är att stödja cancerfonden. Som sponsror till gruppen kommer vi att ge alla medlemmar 20% rabatt när dem handlar i vår webbshop.

OBS! Ni måste dock registrera er först och meddela oss på info@wynns.se så kommer vi att lägga 20% rabatt på er konto och det rabatterade priset ser ni när ni är inloggad.

Så passa på joina SDM för en trevlig gemenskap av bilentusiasm och massor med roliga bilträffar/bileventer.

SDM är en liten bilgrupp i Malmö som vill bidra med att hjälpa Cancerfonden att komma ännu längre i sina forskningar kring cancern. Alla har vi någon gång berörts på något sätt, inom familjen, vänner och kollegor. Förlorat många kära människor. Därför har vi nu tagit fram en bildekal som SDM kommer sälja till människor nere i Malmö och omnejd.

Vad ser vi varje dag i trafiken? Jo, bilar till höger och vänster. Då tänkte vi varför inte vissa andra att även vi kan bli delaktig och bidra till Cancerfonden.

Dekalen visar att SDM tydligt stödjer cancerfonden. 

Varför heter dem Street Dreams? Jo, alla drömmer vi att någon gång i livet äga den där drömbilen vi haft i tankarna sen vi var små barn. Behöver inte vara någon sport eller lyxbil utan varje person har som mål att någon gång i livet köra sin drömbil ner för gatan, därav namnet Street Dreams.

Gilla och Följ Street Dreams Malmö på: https://www.facebook.com/groups/1422690021338477/

Dem har även Instagram: Street_Dreams_Malmo

 

 

 

2018-10-10

Tips inför vinterförvaringen

1. Platsen: 
Platsen för vinterförvaring är viktig. Luften ska vara torr vilket innebär att garaget måste vara antingen uppvärmt eller också avfuktat. Om luften är fuktig underlättas rostangrepp och problem med elsystemet. Undvik därför carport, ej uppvärmda garage, fuktiga källare, dragiga lador mm.

2.Ställ av bilen:
Stora pengar att spara på skatten. Försäkringsbolaget ändrar automatiskt försäkringen till garageförsäkring utan att du behöver säga till.

3. Rengöring:
Innan bilen ställs in är det lämpligt att tvätta den noga och gärna komplettera lackskyddet med ett lager vax.

4. Olja:
Ett oljebyte bör göras före vinterförvaringen. Bättre med ny olja än gammal i tråget under vintern. Dessutom är oljebytet klart när bilen tas i bruk på våren. Passa på även att köpa en burk Wynns Engine Oil Stop Leak för att bevara gummipackingar samt återuppliva dem.

5. Däck:
Fyll gärna på ett halvt till ett bar extra luft i däcken. Dels minskar det deformeringen och dels kompenserar det för ev förluster under vintern.

6. Sufflett:
Har bilen sufflett ska denna rengöras varsamt och skyddas från damm och smuts genom att täckas under förvaringen.

7. Underhållsladdare:
Batteriladdare med underhållsladding skall vara inkopplad under förvaringen. Lyft helst av polskorna från batteriet om bilen inte är av senare modell. Låt i så fall batteriet vara anslutet annars försvinner ex vis radiokoderna.

8. Bränsle:
Hur mycket bränsle som finns i tanken är inte viktigt. 

9. Låt bli att starta:
Starta aldrig motorn under vinterförvaringen. Kondens och sura gaser bildas då i motorn och i avgassystemet. Om motorn måste startas kör den då helt varm vilket i allmänhet är både obehagligt och olagligt.

10. Våren:
På våren kopplas batteriladdaren ur, lufttrycket kontrolleras och sen är det bara att köra. Glöm inte att det kan ha bli blivit dags att besikta bilen. Kör du med automatiskt körförbud (obesiktad) gäller inte vagnskadeförsäkringen. Naturligtvis kan bilen stå längre tid än över vintern på detta sätt. 

2018-09-05

En maskin, fyra funktioner!

Smuts, sot och avlagringar i inloppssystemet, turboladdaren, bränslesystemet och dieselpartikelfiltret försämrar prestanda och förbrukning vilket leder på lång sikt till dyrare reparationer. Detta problem kan du lösa med Wynns MultiSERVE i kombination med speciella rengöringsmedel.

Wynns har lanserat en maskin som erbjuder fyra funktioner. MultiSERVE är konstruerad för både bensin och dieseldrivna fordon för att rengöra insprutningssystemet, turboladdarens luftintagsystem och partikelfiltret. 

Till exempel, för att avlägsna avlagringar på vingarna på en turbo, har Wynns utvecklat Turbo Serve additivet. Denna rengöringsmedel införs via bränslesystemet (enheten måste anslutas till bränsleförsörjning och retur).
Om du har problem med en tät dieselpartikelfilter, måste du tillsätta DPF-CleanerDPF-Flush och slutligen DPF-Regeneratorn i maskinen en efter en och sätt in den framför partikelfiltret via anslutningen av differentialtrycksgivaren eller avgassensorns givare. Enheten har en speciell funktion för detta såväl som för turborengöring, för inloppssystemet och bränslesystemet.

Rengöringen av inloppskanalen tar mellan 75 och 90 minuter för att slutföra. Hur länge och i vilken hastighet de fyra städfunktionerna ska köras ges av maskinens meny eller en bruksanvisning. Effekten levereras till 40 kg MultiSERVE via 12 V-batteriet i fordonet så att det även kan användas på verkstaden. 

2018-08-29

Idag har vi lyckas få 2000 Likes på Facebook. Jämför med Wynns i övriga världen är vi rätt så överlägset. Vi är glada över så många som vill följa oss och vi gör allt för att tillfredställa er i framtiden. 

Wynns finns i hela världen men i sociala medier är dem inte lika duktig på. Så vi kan faktiskt skryta lite här att vi ligger näst bäst till. 

En bra dag som detta har vi bestämt att vi ska fira det med att ge våra kunder 25% rabatt på alla produkter i sortimentet. 

Vi hoppas att ni kan gå in på våra sociala medier så som Instagram, Youtube och Facebook och följa oss så vi blir ännu större! 

 

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×