Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
2017-06-15

Går din bil ojämn i tomgång? Hackar det när du gasar iväg? Det kan beror på föroreningar i motorn. I detta fall kan du faktisk fixa det. Bästa av allt är att du kan göra det själv.

Många upplever problem med att bilen känns ryckig då man kör i jämn hastighet eller ojämn tomgång. Vad många inte vet är att man enkelt kan åtgärda problemet helt själv utan att lämna in till verkstaden.

När man kör med sin bil kan föroreningar och avlagringar samlas i motorn då kan det vara bra att köra en riktigt rensning. Ett annat alternativ är att kontinuerligt använda en bränsletillsats för att förebygga problemet. I detta fallet Kan ni använda er av Wynn´s Injector Cleaner för förebyggande syfte. Och Formula Gold Petrol/Diesel för akuta fall eller en total rensning på hela bränslesystemet.

Enkelt att använda

* Du tankar ca:50 liter och häller i hela flaskans innehåll i tanken. Under tiden du kör renas motorn. Det är som att göra en egen felsökning på bilen för bara 345 kronor. Har du tur så försvinner problemen helt gör de inte det har du åtminstone konstaterat att det är ett allvarligare fel på bilen.

– Lite enkelt kan man säga att om man inte upplever några problem alls behöver man inte bry sig om tillsatser men om man har problem är bränsletillsatser ett billigt sätt att hålla sin motor ren och fri från avlagringar och föroreningar.

2017-06-07

Ta symptomen på allvar

Om växellådan visar tecken på fel och detta inte tas på allvar och undersöks kan problemen i värsta fall sprida sig till andra delar av bilen. Resultatet kan bli oljeförlust och motorhaveri vilket är både dyrt att reparera och en säkerhetsrisk.

1)Det är plötsligt svårt att få in rätt växel

2)Det luktar bränt

3)Ljud hörs från transmissionen när bilen står i neutral

4)Bilen går ur växel under körning

5)Kopplingen känns sliten och växellådan ”borstar tänderna”

6)Växellådan läcker olja

7)Varningslampan tänds

8)Du känner vibrationer och hör missljud

9)Du hör ett skrikande, visslande eller surrande ljud från växellådan

10)Ojämna reaktioner från bilen såsom att trycka ner gaspedalen utan att hastigheten ökar

Punkterna ovan är oftast tydliga tecken på att något inte stämmer med växellådan. Det är viktigt att en mekaniker tittar på detta så fort som möjligt och utvärderar problemet innan det blir värre.

2016-10-11

WHEELS NATIONALS i Älvdalen till helgen

Lördagen den 13:e Augusti är det stora bilträffen Wheels Nationals i Älvdalen.

Det kommer blir massor med fina bilar samt motorer. Vi hoppas på att vädret blir bra tills lördagen.

Wynn´s kommer att vara på plats. Så kom gärna förbi och köp lite Wynn´s produkter till förmånliga priser.

Wynn´s sponrar också med ”Engine Of The Year”. Ja det kommer blir ett spännande dag!

Under dagen kommer det också att bjudas på Livemusik och underhållning.

Dagen avslutas med River Valley Run, en kortege genom tiotalet byar, landets häftigaste cruising! Flera kilometer USA-bil ringlar sig genom det vackra landskapet!

2016-07-22

Toyota Corolla som vägra att ge upp.

Toyota har alltid varit kända för deras hållbarhet och felfria bilar. Denna videoklippet visar verkligen att Toyota håller måttet.

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×